There are no translations available.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОТО ИЛИ ВИДЕО КОНКУРС

Уважаеми жители и гости на град Троян,

В емоцията на 29-то издание на Български фестивал на сливата ще запазите много хубави моменти и усмивки с телефон или фотоапарат.

Ще се радваме да споделите с нас Вашите снимки или кратки видеа от традиционното дефиле, с което ще  открием фестивала на 23 септември 2022 г. в 17.30 ч. Темата на дефилето е под наслов „От раклите на баба“, като отправяме предизвикателство към всички жители и гости на града да се включат  с народни носии или дрехи, съдържащи фолклорни мотиви.

Компетентно жури ще излъчи трите най-добри снимки или видеа от дефилето.

За победителите са предвидени награди, осигурени от Фирма „Везба“!

Условия за участие в конкурса:

- Всеки автор може да участва с максимум до 3 снимки и 1 видео;

- Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката - до 100 знака.

- Големината на изображението трябва да бъде нe по-малка от 3000 до 5000 пиксела по дългата страна. Резолюцията на изображенията трябва да е не по-малка от 150 dpi. Файловете не трябва да са по-големи от 10 MB. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер).

- заглавие на снимката;
- име на автора фотограф;
- година на заснемане;
- за участници под 18 г. - възраст и име на родител/настойник;
- телефон за връзка

Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:
- обработка на яркост и контраст;
- изостряне на изображението;
- прекадриране на снимката.


Не се допускат:

- фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики.

До участие в конкурса няма да бъдат допускани творби, съдържащи нецензурни, расистки или други послания, намекващи за дискриминация.Очакваме да ги изпратите на имейл адрес This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it до 17.00 часа на 24.09.2022 г.

 

ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!

 


EUROPEAN RECOGNITION  FOR THE BULGARIAN PLUM FESTIVAL


Facebook Twitter